A place for featured artists… Are you an artist? Let me know!

artistspotlight.be

« Wout zijnde » Ik hoor het wieltje van de bricket klikken. Een telefoontje met Fred. Al vlug verandert het gesprek in een hevige filosofische discussie. Een wekelijks uurtje met Fred en Wout. De Corona heeft de virtuele band met deze boezemvrienden gesterkt. Af en toe moet ik mijn brein eens krabben: het is moeilijke materie. Het bankje achter het huis van Fred, daar staat hij wellicht. Bij deze stelt de schilder / tekenaar enkele van zijn werken doorheen de tijd ten toon op deze blog.
This time, something quite different, a guest: Heartikal Mike from Heartikal Rockers sound system, based inna Lede. I have known Mike since we were kids, playing video games and hanging out in elementary school. Perhaps like myself: enjoying solitary activities. Our paths have strayed quite differently. For the last 10 years he is occupying himself with Reggae music and sound system culture in general. Orginally created in Jamaica and then it flew over to England.
Foto’s // pictures: copyright Els Moerenhout contact email: elsmoerenhout@hotmail.com Instagram: elsmoe Els Moerenhout: schilderijen en collages met een vintage look. Een bezoek aan de artieste. Bowie, de koning des huizes, groet mij luidkeels. “Bowie! Zeg!". Hij is een beetje boos op mij, maar na een minuut kalmeert Bowie. Ik krijg een rondleiding in de tuin. De kersen hangen nog te rijpen aan de boom. De kippen zitten te broeden. Er is een kuikentje geboren, maar die zit verstopt onder de moeder-kip.